SISUSTUSLIISA

Toimivaa sisustusta ammattitaidolla

Palvelumme

SISUSTUSSUUNNITTELU

SISUSTUSTUOTTEET

Kerron sisustussuunnittelun hinnan kuultuani mitä apua tarvitset. Tutustun kotiisi tai vapaa-ajanasuntoosi kohteessa tai valokuvien avulla. Kyselen lisää toiveitasi.

 

Teen suunnitelman ja muokkaan sitä kunnes olet tyytyväinen. Laadin tarjouksen suunnitelmaan sisältyvistä tuotteista. Toimitusaika vaihtelee viikosta muutamaan. 

 

Suunnitelmaan voi sisältyä myös huonekalu- kodinkone- keittiö- ja kaakeliliikkeiden tuotteita. Käymme tutustumassa niihin yhdessä tai erikseen Tampereella ja tilaat ja maksat ne suoraan liikkeeseen.

Myymme yksittäisiä sisustustuotteita ilman veloitettavaa sisustussuunnittelua.

 

Saksalaiset JAB-matot ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Oikea koko on tärkeää ja autan sinua mitoituksessa. Mattoja saa kaiken kokoisia tarpeesi mukaan. Myös kantit ovat valittavissa monesta kauniista vaihtoehdosta ja matot saa myös edullisella lankakanttauksella.

 

Sisustustekstiileitä ja tapetteja myymme useimmilta tunnetuilta toimittajilta. Autan valitsemaan sinulle parhaan kankaan tai tapetin. Tunnen tuotteet hyvin myytyäni niitä vuosikymmeniä. Suosittuja ovat Designers Guild, Dörflinger & Nickow sekä Lauritzonin  edustamat  usean toimittajan verhokankaat ja verhoilukankaat ja tapetit.

 

Myymme myös verhoja, koristetyynyjä, päiväpeitteitä, sohvia ja muita huonekaluja sekä Elfa-säilytysjärjestelmiä.

Art of the Loom Peacock Luxor Navy kangas

Toimimme myös Döflinger & Nickow ja Leitner Leinen sisustuskankaiden Suomen edustajana. 

 

Kysy Sisustusliisasta sinua lähin jälleenmyyjä.

 

Kuvassa Art of the Loom Peacock Luxor Navy kangas.